• Kunstmarkt Ommen 29 t/m 31 juli 2010

  3 augustus 2010

   Afgelopen week heb ik 3 dagen op de kunstmarkt Giethmen (bij Ommen) bij Aly Schutte gestaan. Wat was dat leuk en fantastisch. Wat een leuke mensen en wat een warmte!

  Ik heb zoveel leuke mensen ontmoet en ook zoveel komplimenten gehad voor mijn werk dat ik helemaal op wolkjes loop. Er zijn ook een aantal mandala's verkocht en veel fotowenskaarten. Het was helemaal top en ga volgend jaar weer!

  Lees meer >> | 2406 keer bekeken

 • 9 mei 2009

  10 mei 2009

  Van 1 tot 4 mei zijn we met 24 personen naar Wemeldinge op Zuid-Beveland gegaan en van daaruit fietsen. Het was super gezellig, zie onderstaand verslag en link naar de foto's.

  http://www.mijnalbum.nl/Foto-VJYVN8AX-G.jpg

   

  Fietsweekend 1 tot en met 4 mei 2009   
  Vrijdag 1 mei 2009
  Iedereen (24 personen) vroeg uit de veren om op tijd bij Hotel Holland Inn Wemeldinge te komen. We kwamen aan bij het hotel met een heerlijk zonnig terras, waar we ons meteen gingen nestelen. Na de koffie, een probleempje met een kamer en het wachten op de laatste gast konden we op de fiets stappen.
  We begonnen met een korte etappe (25 km), Wemeldinge uit, langs het kanaal door Zuid-Beveland, de brug over en weer aan de andere kant van het kanaal naar het noorden, waar we op de dijk en aan de andere kant de meeuwenkolonie ons brood op aten. De temperatuur was heerlijk. Daarna gingen we naar Yerseke en bekeken we de oesterputten. Het was weer even wennen, want andere hadden we het dorp even kunnen inrijden voor “een rondje om de kerk”. Daarna ging het richting Vlake waar we een kijkje namen in de Sequoiahof, een prachtige tuin midden in de weilanden. Daar was het ook tijd voor een lekker drankje.
  Langs het kanaal door Zuid-Beveland gingen we verder naar het zuiden om over de sluis van Hansweert naar de andere kant van het kanaal te gaan en zo terug te fietsen naar Wemeldinge, waar de zon nog steeds heerlijk op het terras scheen. Na een heerlijk diner en een lekkere wandeling was het zo weer de volgende ochtend.
  Zaterdag 2 mei 2009
  Half 10 bij de fietsen na een heerlijk ontbijt. Na een lekke band van Cees werd het toch 10 uur voordat we vertrokken richting Goes. Uit Wemeldinge lopen veel leuke en mooie weggetjes en we hebben ze in dit weekend allemaal gereden. Via Kloetinge reden we Goes binnen via een voorrangsrotonde, zodat alle auto’s nu eens op ons moesten wachten. Bij de VVV werden we opgewacht door 2 dames van ’t Gilde, die ons rond gingen leiden door Goes. Toen was het tijd voor koffie en lunch, nog even markten en winkelen. Door het mooie weer gaan we toch nog een mooi rondje rijden. Nelly wil naar het strand en pootje baden en ik zeg kom op we fietsen naar het Veerse Meer bij Wolphaartsdijk. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan, want Goes uitfietsen met rondom snelwegen, maar met hulp van Janny kwam het helemaal goed. Na wat gedronken te hebben bij het Veerse Meer fietsten we langs de Oosterschelde weer terug naar Wemeldinge. Na het diner was het voor de mannen tijd om een potje te biljarten.
   
  Zondag 3 mei 2009
  Na een lekker ontbijt gaan we ditmaal op tijd om 9.30 uur fietsen. In elk geval zijn we (ondanks een klein beetje regen) op tijd om om 11 uur de stoomtrein van Goes naar Kwadendamme te nemen. Fietsen in de trein en daar gingen we op dat smalle spoortje. Na het uitstappen ging Anneke snel naar voren om foto’s te maken van de locomotief en ik ben erg nieuwsgierig naar de foto’s.
  Ik ging zoeken naar de vlindertuin en op nog geen 100 meter afstand waren we er al. Behalve de mooie vlinders en orchideeen bekijken, was er ook gelegenheid om te lunchen. Daar zagen we de zon weer tevoorschijn komen en fietsten we via Hoedekenskerke (met een stopje bij het winkeltje van Willempje) met een stevige wind tegen via Kapelle weer naar Wemeldinge, waar we nog even (nou ja even, we moesten toch wel rondjes rijden om het te vinden) langs de chinees reden om te bespreken voor een buffet om 16.00 uur voor de somma van euro 5,-- pp (niet te geloven).
  Na het diner moest er revanch worden genomen, dus gingen de mannen weer biljarten.
   
  Maandag 4 mei 2009
  De laatste ochtend alweer en dus uitchequen en de bagage weer in de auto doen. Om 10.00 uur stond iedereen weer klaar en warm aangekleed bij de fietsen. De kustgebieden hadden we gehad en gingen we de binnenlanden in voor een dorpentocht (met rondjes om de kerk). Bij Goes dronken we koffie op het marktplein. Daarna gingen we via fietspaden door het Poelbos naar ‘sHeer-Arendskerke en Heinekenszand. Er was geen horeca open om te lunchen, maar de stoelen op het terras waren wel beschikbaar en de bakker had nog wat lekkers, dus kon iedereen wat lekkers kopen.
  Via mooie dijkjes fietsten we vervolgens naar Nisse, ’s-Gravenpolder en Kapelle, waar het tijd was om wat te drinken.
  In Wemeldinge aangekomen kwamen we, toch weer na enig zoeken, precies op tijd bij de chinees aan, waar we heerlijk hebben gegeten! Leuk om zo goedkoop en toch lekker te eten.
  Aangekomen bij het hotel gingen alle fietsen op de auto’s en was het tijd om afscheid te nemen.
  Tot snel weer, want het was een heerlijk weekend!
   
  Groetjes van Hanneke Singels

  Lees meer >> | 2522 keer bekeken

 • 29 april 2009

  10 mei 2009

  Vandaag ben ik met Yvette, Danien, Shanna en Noa in Almere bruidsjurkjes wezen kopen. Het was erg leuk en gezellig en wat waren ze trots in hun mooie donkerrode jurkjes met witte bolero. Ik ben nieuwsgierig hoe het 30 mei gaat als Yvette en Jan gaan trouwen!!!!

  Lees meer >> | 2361 keer bekeken

 • 7 april 2009

  7 april 2009

  Had ik toch gisteren een heel stuk geschreven over het leuke weekend (autorally jubileumrit enz) met alle vrienden en bekenden en toen heb ik het waarschijnlijk vergeten op te slaan. Toch zonde van de tijd. Zaterdag was ook gezellig met de Rie, die 90 jaar werd en daarna naar Neeltje en Han op Marken, waar we gezworven hebben door oude buurtjes langs de dijk.

  Lees meer >> | 2250 keer bekeken

 • 31 maart 2009

  31 maart 2009

  Het wordt weer tijd dat ik weer eens wat schrijf. Maar ja, zo gaat dat. De belastingaangiftes moeten toch ook op tijd verstuurd worden naar de belastingdienst (natuurlijk via internet). Dat is nu klaar. Het wordt ook de hoogste tijd om een fotoalbum 2008 te maken. Vanmiddag 2 uurtjes bezig geweest met bewerken van foto's en selecteren. Morgen ook maar weer even verder. Gisteren heb ik met Els weer lekker theezakjes gesneden en geplakt en dat is toch altijd weer reuze gezellig.

  Lees meer >> | 2301 keer bekeken

 • 21 maart 2009

  22 maart 2009

  Vandaag hebben we de 92ste verjaardag van mijn moeder gevierd in het Jaap van Praaghuis, waar ze woont. Het was heel gezellig en Rona en Kyra vermaakten zich uitstekend met mijn nichtje Anne May en achterneefje Gertje en zijn zusje.

  De laatste dagen had ik een probleem met internet. 2 dagen lang was het erg traag en sinds gisteren deed internet het helemaal niet meer. Na heel vele keren aan- en uitzetten van de stekkers van UPC en de router deed internet het ineens vanmiddag weer. Gelukkig!

  Lees meer >> | 2165 keer bekeken

 • 16 maart 2009

  16 maart 2009

  Gisteren ben ik begonnen met een lentemandala, maar het wordt toch weer anders dan ik in mijn hoofd en dromen had. Maar ja, zo gaat het meestal. Het begin is vaak het moeilijkste. Het weekend hoorde ik dat de foto van de grote aanrdbeienmandala was afgekeurd. Het is ook zo moeilijk om een foto van een mandala zonder schaduwen te maken. Maar ja, ik koop een A2 vel papier en dan probeer ik het weer. Vandaag 2 nieuwe aardbeienmandala's op de site gezet.

  Lees meer >> | 2161 keer bekeken

 • 12 maart 2009

  12 maart 2009

  Wat vond ik het leuk om een website te hebben en nu nog een website op mijn eigen naam www.hannekesingels.nl, echt geweldig!  Vanmorgen heb ik een email rondgestuurd aan alle mensen in mijn adresboek om mijn website aan te kondigen en ik heb al zoveel leuke reacties gehad!

  Vanmiddag ontving ik de visitekaartjes van Vista en de adresstickers. Ik heb weer een mandala afgemaakt, maar die moet ik nog fotograferen.

  Morgen oppassen op mijn kleindochter Kyra. Ze hoeft niet naar school (vrije dag), dus dat betekent weinig tijd voor theezakjes. Ik hoop dat het goed weer is, zodat ze ook even kan buitenspelen. Nu naar bed, want morgen gaat om kwart  voor 6 de wekker.

  Lees meer >> | 2195 keer bekeken

 • 11 maart 2009

  11 maart 2009

  Gistermiddag bericht gekregen dat de websitenu online is. Ik heb het direct bij Exto uitgebreid zodat ik ook een gewone website heb met mijn eigen naam. Vanmiddag heb ik de website aangemeld bij Google en Netscape en de startpagina Mandala. Nu maar afwachten. Ik heb ook een paar foto's gemaakt van nieuwe mandala en op de website gezet. Nu ga ik toch even met de theezakjes aan de gang. Wat gaan de dagen toch hard.

  Lees meer >> | 2190 keer bekeken

 • 8 maart 2009

  8 maart 2009

  Donderdag heb ik Adobe photoshop Elements 7 NL besteld en dat heb ik gisteren, zaterdag ontvangen. Vanmorgen ben ik nog met de theezakjes in de weer geweest, vanmiddag met de Rona en Kyra naar een voorstelling in de Purmaryn geweest. Daarna weer naar huis en de nieuwe software geinstalleerd. Om 16.30 uur gingen we gourmetten bij Fiona en Michael. Kyra was nog steeds een beetje ziek en hangerig. Rona zat heerlijk te eten. Vanavond ben ik met de lessen van elements bezig geweest en ik geb al veel geleerd. Ik wil graag ansichtkaarten maken van de mandala's met een leuke spreuk ernaast.

  Lees meer >> | 2159 keer bekeken

 • Meer blogs >>